Selamunaleykum, arkadaslar dizustu bilgisayar almayı dusunuyorum verebilecegim maximum miktar 3.500 TL arastırmalarıma gore MSI-ASUS-MONSTER bu 3 markadan birini tercih edecem bir kac tane buldum sizlerden de yorum, öneri almak istiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız cok memnun olurum.
NOT: Alacagım laptop benı en az 5 yıl ıdare etmelı iki senede bir laptop alamam malum ögrenciyiz KYK parasını laptopa yatırıyorum
Buldugum laptoplar sunlar:
Msi Gp70 Leopard Pro 2qf-657xtr I5-4210h 8gb 128ssd+1tb 7200rpm 1 344 - n11.com
Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları
Monster modeller arasında ufak tefek farklar var mesela mSATA olayını anlayamadım hangısınde SSD var hangısınde yok veya sonradan takılabılırmı 1. port 2. port demıs acıklayabılırmısınız?
1. FARK
2. FARK
MSI modeli n11.com da tekramarket üzerinden satılıyor yanlıs bakmadıysam ordan alısverıs yapmam guvenlı olurmu sizce?
NOT: Alacagım laptop benı en az 5 yıl ıdare etmelı iki senede bir laptop alamam malum ögrenciyiz KYK parasını laptopa yatırıyorum
Buldugum laptoplar sunlar:
Msi Gp70 Leopard Pro 2qf-657xtr I5-4210h 8gb 128ssd+1tb 7200rpm 1 344 - n11.com
Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları
Monster modeller arasında ufak tefek farklar var mesela mSATA olayını anlayamadım hangısınde SSD var hangısınde yok veya sonradan takılabılırmı 1. port 2. port demıs acıklayabılırmısınız?
1. FARK

2. FARK

MSI modeli n11.com da tekramarket üzerinden satılıyor yanlıs bakmadıysam ordan alısverıs yapmam guvenlı olurmu sizce?
Son düzenleme: