Laptop Önerisi

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
824
158
Liverpool UK
Cevap: laptop önerisi !

arkadaşlar laptop alıcam araştırdım ve aklıma en iyi yatan şey bu oldu https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-8-3/ .sizlerden istediğim bu fiyata buna rakip daha iyi bir laptop varmı aklınızda . yarın alıcam bu arada yardım ederseniz sevinirim
Aslına bakarsan çoğu oyunda iyi performans verecektir. İşlemci oyuncu laptoplarında sık sık tercih edilen güçlü bir işlemci. Ram miktarı ve mhz değeri de ideal. Aynı şekilde ekran kartının 1650TI, ekranın 120 hz oluşu da eminim seni etkilemiştir. Peki malzeme kalitesini deneyimledin mi? Kronik sorunları neler biliyor musun? Kararından vazgeç diye yazmıyorum ama söylemezsem olmaz. Şimdi gerek Monster olsun gerekse Casper Excalibur olsun. Bu firmalar malzeme kalitesinden olabildiğine (ç)alıp onun yerine performansı arttıracak donanımlar ekliyorlar. Hepimiz biliyoruz ki adamlar hayrına ucuza vermiyorlar. Aldığın bilgisayarın sorunu olunca yardımcı oluyorlar lakin kimse bununla uğraşmak istemez. Performansın yanında kalitenin de olmasını isterseniz tavsiyem Msi, Acer, Hp, Lenovo gibi markalara yönelmeniz. Ha, siz yıllarca gitmese de olur diyorsanız alabilirsiniz. Karşılaştırdığım şeyler malzeme kalitesi ve kronik sorunların çokluğu şeklinde oldu. Son karar yine sizin tabii ki.
 

Vepers

Kıdemli Üye
26 Ara 2015
2,297
30
21
İstanbul
Cevap: laptop önerisi !

Gerçekten benimde almak istediğim bir laptop aynı model kuzenimde var ve çok memnun fakat parası biraz pahalı hafif pişman olmuş gibiydi (performansından değil kesinlikle) eğer gücünüz yetiyor ve sizi sarsmayacak ise öneriyorum.
 

Arslan'

BM DİREKTÖRÜ
7 Nis 2020
2,267
3,449
Cevap: laptop önerisi !

Merhaba, Monster tulpar serisini tercih etmeye çalışın. Tulpar T7 v20.2 serisisini tavsiye edebilirim. Monster'ın avantajı,
ömür boyu temizlik hizmetinin ve desteğinin olması, Yerli olması, Fiyatlarının uygun olması. :)
 

MrSytem

Katılımcı Üye
30 Ağu 2019
591
4
Cevap: laptop önerisi !

MonsterNotebooklar çok kaliteli hemde yerli ve milli :)

İyi Forumlar
 

Ghost Killer

Harici Saldırı Timleri Koordinatörü
13 Ocak 2019
11,318
7,708
Cevap: laptop önerisi !

Merhaba, bütçenizi sarsmayacak ise almanızı kesinlikle tavsiye ederim. çok iyi bir laptoptur. özellikleri vs. çok iyi ve o kadar da pahalı :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.