Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ben yıllardır bilgisayar sahibiyim ama bu tarz konularda bilgim sıfır karışık gözüküyor zor gibi gerçekten keşke ogrenebilsemUlan biride gelip şu konuya
Byzehirx bu işleri Galaxy S3 minilerde yapıyordu Laptop Lüsk sayilir ona demezmi![]()
Üyeler içinde En saygısız Bir ÜyeUlan biride gelip şu konuya
Byzehirx bu işleri Galaxy S3 minilerde yapıyordu Laptop Lüsk sayilir ona demezmi![]()
Üyeler içinde En saygısız Bir Üye
Ulan diye Hitab şekli çok yanlış
Benimde mobil testlerinde ilk kullandığım S3 mini idi, tabi o zamanki laptop 1.20 ghz, böyle sızma işlemini gerçekleştirene kadar sarj bitiyordu, ahahahahahUlan biride gelip şu konuya
ALıştırmak, dostum hani bu işin belirli bilgi birikimine ihtiyacı vardır, hacker mı olmak istiyorsun? al hacker sözlüğü: The Jargon FileKoca dünyada su işlere beni alistiricak bir Türk hacker bulamadım buda benim yenilisim olsun be dayı![]()
hacker laptopları nasıl oluyor asdaskdjalsd.hacker laptoplari oluyo onlardan al
Reis kızma .d sıfırım ondan sordum ne biliyim yani herkes birilerinden birşeyler öğreniyor illaki ondan sordum o linke girdim bakistik biraz kızma tm.dALıştırmak, dostum hani bu işin belirli bilgi birikimine ihtiyacı vardır, hacker mı olmak istiyorsun? al hacker sözlüğü: The Jargon File
Kanka kızmadım, benim hitap şeklim böyleReis kızma .d sıfırım ondan sordum ne biliyim yani herkes birilerinden birşeyler öğreniyor illaki ondan sordum o linke girdim bakistik biraz kızma tm.d
Valla para bekliyorum kursa gireyim diye sıfırdan temel oluşur en azından dediklerinizi bilmiyorum bile nedir ne değildirKanka kızmadım, benim hitap şeklim böyleDostum 8 gb ram 50 gb hhd olsun, arada oyun oynayacaksan ekran kartı olsun heee oynamayacaksan apu ekran kartıda olur yani o kadar fazla bir gereksenime ihtiyacın yok, lâkin brute force gibi saçma saldırı modellerini deneyeceksen ram birde cpu yüksek olsun.
Ne kursu sakın etik hacker olma kursu alma heee, ilk programlama ve network öğren bu sırada jargon file dosyasını az az oku, sonra hacker saldırı türlerini araştır, network öğrenirken jargon file dosyası sebebiyle biraz hacking mantığını kavramış olursun. işletim sistemi mimarilerini öğren vs.vs.vsValla para bekliyorum kursa gireyim diye sıfırdan temel oluşur en azından dediklerinizi bilmiyorum bile nedir ne değildirmasaüstü bilgisayarımda var laptop ta bakalım yavaş yavaş ön araştırma yapayım bilgi falan zamanla oturur heralde
Almayim mi peki öyle diyorsaniz . Bir yıl evdeyim taş olsa birşeyler kapar bakalimNe kursu sakın etik hacker olma kursu alma heee, ilk programlama ve network öğren bu sırada jargon file dosyasını az az oku, sonra hacker saldırı türlerini araştır, network öğrenirken jargon file dosyası sebebiyle biraz hacking mantığını kavramış olursun. işletim sistemi mimarilerini öğren vs.vs.vs
Almana gerek yok udemy kurslarına falan dur sana çok güzel kaynaklar atim.Almayim mi peki öyle diyorsaniz . Bir yıl evdeyim taş olsa birşeyler kapar bakalim
Tesekkur ederimAlmana gerek yok udemy kurslarına falan dur sana çok güzel kaynaklar atim.
network kaynağı ccna seviyesindedir ama sen eksik geldikçe araştırma yaparak bulursun. Free CCNA Tutorials. Study CCNA for free!
Programlama kaynağı, istanbul üniversitesine ait, dediğim gibi eksik gelince araştırmaya devam.
http://auzefkitap.istanbul.edu.tr/kitap/endustrimuhlt_ue/proglamlama1.pdf
http://auzefkitap.istanbul.edu.tr/kitap/endustrimuhlt_ue/proglamlama2.pdf
İşletim sistemleri mimarisi.yukardaki network dersinden önce bunu izlemekte fayda var, bu playlist ilk bir temel oluşturur.
Biraz bu konuları öğrendikten sonrası sende tamamen methot araştırma ve üretme kısmında olacaksın, tâbi tavsiyem network protokollerini öğrenirken örnek arp protokolü arp hacking diye aratman yeterlidir.
Rica ederim, haa bak başlangıç seviyesinde seni tatmin etmesini istersen, TryHackMe | Cyber Security Training den ctf çözerek bu işi öğrenebilirsin.Tesekkur ederim
Masaüstü gibi bu işlerde dizüstü de kullanılırSelam laptoplardan masaüstü PC Ler gibi Hack işlemleri yapılabilir veyahut geliştirilebilir mi?
Evet yapılır ve işler yeterki pc olsunSelam laptoplardan masaüstü PC Ler gibi Hack işlemleri yapılabilir veyahut geliştirilebilir mi?