Selamün Aleyküm arkadaşlar benim laptopa güncelleştire gelmişti gece açık bırakıp kapağını kapatıp gittim geldimde olay 13 kadar geliyor gincelme sonra siyah bir ekranda duruyor onda önce güncellenirken bilgisyarı power tuşundan kapatıım güncellernirken dün açtım kapadım açtım kapadım ve ensonunda no bootable device please restart system bide eskiden laptop çalıltığını anlardım adam akıllı bir ses çıkartırdı artık çıkarmıyor laptop ısınmıyor bile
booot ayarlarını bile yaptım sonra bilgisayar bilgileri geldi en so alta no bootable device insert boot disk and press any key
hatası veriyor anlamı ise önyükleme aygıtı eklemek önyükleme diski ve herhangi bir tuşa basın hepinize şimdiden teşekkürler garantisi bitti laptobun herhalde bilgisayarcı kaça yapar
önyükenebilir aygıt eklemek önyükenebilir aygıt eklemek önyükleme diski ve herhangi bir tuşa basınönyükleme diski ve herhangi bir tuşa basın
hatası veriyor anlamı ise önyükleme aygıtı eklemek önyükleme diski ve herhangi bir tuşa basın hepinize şimdiden teşekkürler garantisi bitti laptobun herhalde bilgisayarcı kaça yapar
önyükenebilir aygıt eklemek önyükenebilir aygıt eklemek önyükleme diski ve herhangi bir tuşa basınönyükleme diski ve herhangi bir tuşa basın