Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lc waikikide yaz doneminde ise basvuru yaptim kabul edildi bugun 2 de gel basla dediler ama sakallarimi kesmem gerekiyomu telefondada sormayi unuttum sakal serbestmi bilen arkdaslar varmi acaba ?
Maalesef herkes amman sakalsız olsun falan filan Tamam bakımlı olsun ama sen adamın çalışma istatistiklerine bak arkadaşım bu kişi müşteriye memnuniyet sunuyorsa kime ne saçından sakalından ?
(Bende 2. Patron ile sakal konusunda çok karşı karşıya geldik 1. Patron sen sakalını ne yapacaksın işini yapıyor güzelce ona bak dedi ve
Sakalın bir sorun teşkil edebileceğini sanmıyorum ama sakalsız ve bakımlı bir şekilde gitmek bir avantajdır diye düşünüyorum şayet sakalını kesmek istemiyorsan makine ile biraz kısaltıp bakım yapabilirsin sorun olmaz.
sakalı kesin keseceksin kirli sakal yasak ama şekilli sakal bırakabiliyorsun (top sakal,bıyık falan)...şimdiden geçmiş olsun lc waikiki pazar gibi oluyor eskiden çalışmıştım düşüncesiz müşteri çok istediğin kadar katla kıyafetleri en alttan dagıtarak alan çok