# League of Legends Private Server Kurulumu (IntWars) #

BomHackers

Uzman üye
4 Nis 2012
1,614
2
Dünya
Birazdan vereceğim bilgiler, LoL oyununun aynısı olan, IntWars oyununun server kurulumudur. Tamamen nette gezerken keşfettiğim bir şeydir. Telif, ve benzeri durumlardan ben değil, ilk paylaşan kişi yükümlüdür.

# OYUN RESİMLERİ #

Yükleme ekranı:
8cbhW.jpg


Oyun içinden:
8cbiX.jpg


# OYUN DOSYALARI #

Oyun dosyaları çok fazla gb olduğu için kendi bilgisayarıma yükleyemedim. Ancak bulduğum yeri sizlerle paylaşacağım.

https://github.com/spudgy/IntWars

# OYUN KURULUMU #

Indirdiğiniz dosyaları, LoL oyununun kurulu olduğu yere atın. BinWars dosyasının içindeki "gamed.exe" dosyasını çalıştırın. Oyunu, komutlarla çalıştırın. Komutlar: "League of Legends.exe" "8394" "LoLLauncher.exe" "C:/Riot Games/League of Legends/RADS/projects/lol_air_client/releases/0.0.1.79/deploy/LolClient.exe" "127.0.0.1 5119 17BLOhi6KZsTtldTsizvHg== 1"

Daha sonra oyuna girebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

SHYNova

Üye
23 Haz 2015
213
0
Ellerine sağlık fakat lolün pvp si olsa ne olur :) Herkes 30 başlıyor bütün şampiyonlar skinler açık ip rp 99999999 falan mı yani :D :D ne zevki kalır sonra
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.