Lenovo Vibe Z3 Pro göründü

kenzai

Özel Üye
22 Ara 2010
8,561
31
Trondheim
Çinli üretici Lenovo geçtiğimiz yıl dünyanın en bilinen mobil markalarından birsi olan Motorola'yı satın alarak akıllı telefon pazarında ne kadar ciddi bir rakip olduğunu tüm dünyaya ispatladı. Motorola adı altında telefon üretimine devam edecek olan Lenovo'nun kendi markasının gelişimi ve bilinebilirliğinin arttırılması ile ilgili büyük bir çaba içinde olduğunu görüyoruz.
Lenovo ülkemizde A serisi, S serisi ve Z serisi telefonları ile geçtiğimiz aydan itibaren pazara giriş yaptı. Telefonlar elimize ulaştırılmadığı için inceleme ve değerlendirme şansımız olmadı ama firmanın en üst segmentte yer alan telefonu Vibe Z2 Pro'nun devam telefonu olan Vibe Z3 Pro'nun özellikleri ve görselleri sızdırıldı.
Habere göre Lenovo Vibe Z3 Pro ;

5.5 inç 2K (2560x1440p) çözünürlüğünde ekran
Snapdragon 810 işlemci
16 megapiksel kamera ve 3 farklı tonda flaş ışığı
4 GB RAM
64 GB Hafıza
3400 mAh pil

Android 5.0 Lolipop ile gelecek olan Vibe Z3 Pro'nun fiyat anlamında oldukça agresif olacağı belirtiliyor. Görsellere göre telefonun ****l bir çerçeveye sahip olacağını görmekteyiz.
Ardı ardına duyurulan Snapdragon 810'lu telefonlar sonrasında bu işlemcide yaşanan thermal sorunlarının aşıldığını anlayabiliyoruz.





Haberin Devamı : Lenovo Vibe Z3 Pro göründü
 

beytufer09

Yeni üye
30 Ocak 2013
19
0
Lenovo diyip geçmeyelim bilgisayarları konusunda cidden iyiler Asusla kapışır vaziyetteler DİĞER ADIYLA IBM ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.