Lenovo'nun Android Lollipop güncellemesi alacak modelleri

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
Lenovo_Logo_-_2005_original.jpg


Lenovo, Android Lollipop güncellemesi alan ve alacak olan akıllı telefonlarını açıkladı.

Akıllı telefon pazarında yıldızı yeni yeni parlayan firmalardan biri olan Lenovo, geçtiğimiz gün Lollipop güncellemesi alan ve alacak olan cihazlarını açıkladı. Ülkemizde de son derece geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Lenovo imzalı akıllı telefonların hangilerinin Lollipop güncellemesi alacağına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Lenovo Vibe X2 - Lollipop'a geçti.

Lenovo VIBE Z2 Pro - Lollipop'a geçti.

Lenovo VIBE Z2 - Lollipop'a geçti.

Lenovo S90 - Lollipop'a geçti.

Lenovo P70 - Lollipop'a geçti.


Lenovo S60 - Güncelleme gelecek.

Lenovo S850 - Güncelleme gelecek.

Lenovo S580 - Güncelleme gelecek.

Lenovo A328 - Güncelleme gelecek.

Lenovo A536 - Güncelleme gelecek.

Lenovo A319 - Güncelleme gelecek.
 

annassa

Üye
26 Tem 2010
78
0
Benim telefonum Turkcell vibe x2 ve lollipop a geçmiyor. Turkcell işletim sistemi var içerisinde sanırım o yüzden. Nasıl düzeltebilirim ?
 

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
Lenovo yetkili satıcısına veya 0 212 912 01 34 nolu lenovo servis merkezine ulaşarak orijinal rom isteğini dile getirebilirsin. En hızlı şekilde çözüm yolları üreteceklerdir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.