Lg Fetih 5 Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pc7

Yeni üye
20 Nis 2012
8
0
lg fetih 5 programını indirmek istiyorum ama bi türlü indiremiyorum size zahmet yardımcı olsanız
 

NuM4N

Yeni üye
11 Ağu 2012
1
0
Arkadaşlarım bana yardımcı olunda şu a.q bebelerini bir müslüman olarak bir türk olarak sitelerini cökert meme yardım edin hpg.sitesini Pkk piclerine ait
 

SarrafCorpse

Katılımcı Üye
5 Ağu 2012
415
0
İstanbul
Bu nedir ya herkes mesaj yazmak için uğraşıyor dikkat edelim biraz forumda araştırmadan konu açmayın dediğin her bilgi açık açık uzun uzun anlatımlı şekilde forumda mevcut hani bizim araştırıcı ruhumuz araştırıcı ruhun olmadan hacker olma yolunda 1 adım geridesin.
 

tehlikelimadde34

Yeni üye
29 Tem 2012
9
0
bu tarz programlar pek de etkılı olmuyor sıte cokertmede ama ping atarak siteye gırısı yavaslatabılrısınız anca
bu tarz prpgramların ıcınde an etkılısı antiirus olarak soylenıyor fakat alayı tırt ıyı derecede proglama bılgınız olması geekıyor eyer yonetıcı panelının kullanıcı adı ve parolasını ele gecırebılırsenız o zman o sıteye ıstedınız yapabılrısınız fakat
 

tehlikelimadde34

Yeni üye
29 Tem 2012
9
0
cmd konutuyla o sıteye pıng atarsanız daha etklılı oluyor gırısını bolke edersenız
gecıcı bır sure en azından
bu arada panele saldırma ıslmeı ıcın sure kazarnısınız
 
Beyler yeter ! Burasi flood yeri degil ! Ayrica sotunlarinizi linki verrn kisiye ozel mesaj atin ben linki verdim mesela link kiriksa hataliysa bana mesaj at kirik bu dosya gibisindn ayrica sag ustte Arama var oraya bi kez tiklayip LG Fetih 5 yaz emin ol cikar lutfen konuya daha mesaj yazilmasin ayrica adam sorununu tam olarak anlatmis diorki ****o sitesini cokertcem LG Fetih 5 lazim dior !!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.