Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G3 D855 cihaz modeline root attım fakat lg logosunda cihaz takılı kaldı telefonu aç kapa yapınca da aynı yerde kalıyor. Sadece format atma gibi bir menü açılıyor root atarken açtığımız uygulama adını bilmiyorum. Çözümü bilen varmı
Telefonlar hakkımda pek bir bilgim yok fakat o haldeki telefonlara Recovery//wipe data factory sonra wipe cache partition yapın telefon sıfırlanacaktır. Belki sadece wipe cache partition yaparak düzelebilir, bir deneyin. Ayrıca telefonda mevcut olan ROM'u yüklerseniz düzelebilir. Fakat ROOT kalkacaktır.
Sanırım siz de benim gibi anakartı yaktınız 2 sene önce bende lg g3 telefonuma root atıyordum hatalı işlemden dolayı ana kart yanmıştı telefona sakın dokunmayın en kısa zamanda teknik servise gösterin belki de ekran arıza yapmış olabilir güncel ekran ücretleri 230-290 aralığındadır. Hatta daha 2 hafta önce tekrar ekran değişmiştim benim tahminim ekran arızası.