/ Lightshot Nedir? + Ne işe yarar? / Stajyer /

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhaba Arkadaşlar. Özgün bir konu ile karşınızdayım. Bugün sizlere tanıtıcağım program gerçekten kullandığım ve muhteşem bir program. İsmi Lightshot. Ne işe yarar? : Ekran alıntısı aracıdır. Bir ekranın veya bilgisayarınızda bir kısmının ekran görüntüsünü çektiğiniz zaman üzerine yazı yazma , silme vs. vs. gibi bir çok özelliği bulunmaktadır. Site üzerinden resmi direk atabiliyorsunuz.


Lafı uzatmadan indirme linkine geçiyorum.



İndirme Linki:
Kod:
https://app.prntscr.com/tr/download.html



Kurulumu çok basit. Setup dosyası indikten sonra Sözleşmeyi kabul ediyorum > next > next şeklinde kurabilirsiniz.




Ekran resmini çektikten sonra direk https://app.prntscr.com sayfasına yükleme imkanı var. Resimi çektikten sonra aşşagıdan yükle diyince saniyesinde yükleme yapıyor.




o0bBro.png





Gerçekten muhteşem bir ekran alıntısı aracıdır kesinlikle kullanmanızı öneririm. .png şeklinde kaydeder. ve çok kaliteli ekran alıntısı aracıdır.






Bu konumda bu kadar arkadaşlar. Teşekkür Ederim & İyi günler.
 
Son düzenleme:

Fakeydas

Üye
8 Ocak 2017
174
0
Lightshot çok kullanımlı aldığınız ekran alıntısını isterseniz masaüstüne isterseniz internet'e upload edebiliyorsunuz.
Not: Hocam öm atıcamda mesaj kutusunu boşaltabilirmisiniz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.