Link İle Android Hackleme

Mehmetmehmet212

Yeni üye
28 Nis 2020
9
0
Reis sen nerden öğrendin bu kadar bilgiyi var mı böyle öğretici önerdiğin şeyler :). Bir sorum daha var linke tıkladı diyelim sonra kontrole msfconsole dan mı yapacağım ?
 

cashless

Üye
20 Nis 2020
217
3
İzmir
Moderatör tarafında düzenlendi:

PourLa

Uzman üye
27 Mar 2016
1,659
30
Bunun bir adı vardı şimdi unuttum bütün dünyadaki yarım milyon bilgisayarı botnet yapmıştı, Bu yöntemi şöyle deneyebilirsin. Aynı ağda olduğunuz kişileri zorla mesela bir Script'e hazır instagram ya da youtube benzeri ağdakiler linke girdiklerinde sizin bu linke otomatik yönlendirip onlar o instagram sayfasında sanacaklardır. Ama arkada olaylar size kalmış ama diyim hızlı olun çünkü linkten çıktıklarında bağlantı kopuyordu, hatırladığım kadarıyla. Bunu da şöyle aşarsınız kendi başka virüsünüzü bilgisayarlarına Shell ile upload edersiniz. Bunlar tabii ki eğitim amacı ile yazıyorum. Bunları sizler içinde geçerli ağ güvenliğinizi ciddi önem vermenizi ve kimseye olur olmadık paylaşmadığınızdan emin olunuz, aynı zamanda lütfen kafe gibi ortak alanlarda kişisel güvenliğiniz için lütfen banka benzeri uygulamaları kullanmaktan kaçının, bir de sosyal medya hesaplarınıza ikili doğrulama aktif edin.
 

OperServ

Katılımcı Üye
11 Şub 2008
334
44
Linuxde çalışan şeyi google android kategorine açman saçma bence google android ile alakası yok termux ile yapılıyorsa onuda koy bari..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.