R Reveral Üye Katılım 3 May 2014 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Konum Şanlıurfa Kredi 0 18 Haz 2015 #1 bcvc,adfy vb. link kısaltma sitelerinin çalışan bir botu programı hit arttırmak için var mı bildiğiniz, ban atmadan.Aradım ama pek bir şey bulamadım.
bcvc,adfy vb. link kısaltma sitelerinin çalışan bir botu programı hit arttırmak için var mı bildiğiniz, ban atmadan.Aradım ama pek bir şey bulamadım.
JeckDeniels Katılımcı Üye Katılım 20 Nis 2015 Mesajlar 457 Tepkime puanı 0 Konum Trabzon Kredi 0 18 Haz 2015 #2 Tabiki var kardeşim Aspire YouTube Bot 1.1 SetUp Buyur TEŞEKKÜ EDERSEN SEVİNİRİM. Oyla 0 Downvote
R Reveral Üye Katılım 3 May 2014 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Konum Şanlıurfa Kredi 0 18 Haz 2015 Konuyu başlatan #3 JeckDeniels' Alıntı: Tabiki var kardeşim Aspire YouTube Bot 1.1 SetUp Buyur TEŞEKKÜ EDERSEN SEVİNİRİM. Genişletmek için tıkla ... Youtube değil kardeşim. link kısaltma siteleri hit kasmak için.ayrıca trojan,malware içermeyen Oyla 0 Downvote
JeckDeniels' Alıntı: Tabiki var kardeşim Aspire YouTube Bot 1.1 SetUp Buyur TEŞEKKÜ EDERSEN SEVİNİRİM. Genişletmek için tıkla ... Youtube değil kardeşim. link kısaltma siteleri hit kasmak için.ayrıca trojan,malware içermeyen
R Reveral Üye Katılım 3 May 2014 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Konum Şanlıurfa Kredi 0 18 Haz 2015 Konuyu başlatan #4 güncel. bilen birisi varsa Oyla 0 Downvote