Link Param Dehşet Proje Denemelisin...

dadas02584

Yeni üye
19 Ağu 2017
34
0
kardeşim bize tıklanma gelmiyor maleseff
Sorunların ve hataların farkındayız yakında gelecek olan güncelleme ile bu sorunlat çözülecektir takipte kalın .

kardesim ilgilenirseniz c# html php vs. biliyorum websitesini yapmak mantikli olucaktir otomatik puan kasan programi da yapilir herkez kazanir
İ[email protected] dan bana ulaş bi konuşalım ama web sitesi sistemleri kapanıyor masaüstü yazılımı tercih ediyoruz yinede bi konusalım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

federasyon765

Katılımcı Üye
2 Nis 2012
769
2
Çanakkale
Program tam olarak kapanmıyor. Görev yöneticisinde açık kalıyor. Sanırım thread kullandıysanız kapatmadan çıkış işlemini yaptırıyorsunuz.
 

eros1905

Üye
24 Eyl 2007
82
0
Arkadaşlar ben 1 hafta kullandım macro ile kastım fakat ben reklamları geçiyorum. Benim reklamları 1 kişi bile geçmedi. Kendi kazanmak üzerine yapılmış fake program bence. 1 tane bile gelmez mi. Okadar link eklememe ragmen tık yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.