Sistemimiz üzerinde BOT kullanımı gerçekleştiren üyeler tespit edilmiş olup gerekli engelleme işlemleri başlatılmıştır. BOT kullanımı yapmaya devam eden ve sisteme bu şekilde zarar veren kişilerin gerçeklikleri PaPara hesapları üzerinden tespit edilerek hem yasal yollardan gereken işlemler başlatılacak ve bize uğrattıkları zararlar tazmin edilecek hemde çeşitli forumlarda kişilerin gerçek kimlikleri yayınlanarak ticaret yapmaları engellenecek ve Google üzerinde de görünmeleri sağlanacaktır. Bu sebeple BOT kullanımı yapmış olan ve hesabına bugüne kadar binlerce TL ödeme yapılmış kişilerin biz yasal yollara başvurmadan önce destek bölümünden iletişime geçerek ödemeleri aynı şekilde iade etmelerini bekliyoruz. Normal kullanım gerçekeştiren veya hesabı engellenmemiş üyelerimizin endişe etmelerine gerek yoktur. Tüm üyelerimize duyurulur!
Merehaba beyler bunu dün gordüm korktum son cümleyo gorunce biraz rahatladım botla 20 ye yakin kusur yaptim dün aklima yatmamiştı nasıl geri vericeğimi dusunuyodum bi yandan haram diye bu vesile oldu desteke yazdım ama hangi numaraya gonderceğim daha cevap gelmedi hakkinda yasal işlem baslatilmiş veya engellenmis uyeler var mi bide parayi iade ettiktwn sonrada dava edebilrlermi babam keser beni !! Acil cvp
Merehaba beyler bunu dün gordüm korktum son cümleyo gorunce biraz rahatladım botla 20 ye yakin kusur yaptim dün aklima yatmamiştı nasıl geri vericeğimi dusunuyodum bi yandan haram diye bu vesile oldu desteke yazdım ama hangi numaraya gonderceğim daha cevap gelmedi hakkinda yasal işlem baslatilmiş veya engellenmis uyeler var mi bide parayi iade ettiktwn sonrada dava edebilrlermi babam keser beni !! Acil cvp