Blogger'a Link.tl Flash Ve Popup Reklam Eklemeyi Bilen Varmı Nasıl Ekleniyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blogger'a Link.tl Flash Ve Popup Reklam Eklemeyi Bilen Varmı Nasıl Ekleniyor
Blogger>Yerleşim >Burdan herhangi boş HTML/Java sicript bölümü varsa yoksa siz herhangi bi yere açıp kodu içine yazın. Ardından kaydedin. Reklam çıkacaktır
hocam ikisinide denedim çıkmadı acaba temadan dolayı falanmı
Temayla alakası olduğunu sanmıyorum, 2 sini aynı yere eklemeyin. Şimdi yaptığız şeyleri silin sonra "Header" bölümüne Flash reklam kodu koyun (Dediğim gibi HTMl/Javasicrip koyup içine koyacaksınız) sonra kaydetip biraz bekleyin. Bu kodlar böyle yerleştiriliyor eğer beklediğiniz halde gelmiyorsa yanlış yapıyorsunuzdur
Örnek bir video bakarsanız:https://youtu.be/UKgKeR7x8iI
hocam popup reklam mobşlde direk reklama yönlendiriyor pc de sadece tıklayınca onu nasıl halledebilriim
Hmm, o zaman popup reklamları şu şekilde ekle, öncelikle popup reklam kodunu sil, sonra blogger>Tema>HTML düzenle "</body> " kodunu bul (sayfada arama yaparak) bu kodun hemen öncesine yani üstüne popup kodunu ekleyin. Kodları linktl den blogger için olanı kullanmayı unutmayın
hayır başkan bu şekildede aynı popup reklamı eklediğim zaman direk reklam sayfasına yönleniriyor tıklamadan herhangi bir blog sitesi açıp denersen sende görürsün
Şimdi flash reklam çalışıyor demi?, neyden bahsettiğinizi anladım hocam ama şuan aklıma bir çözüm gelmedi popup reklamlar biraz öyle sıkıntıları oluyor. Ben tercih etmezdim çünkü ziyaretçi kaçırıyor. Çözüm bulursam dönerim
ziyaretcilerin kaçmaması için ne yapmam gerek hocam
birde sitenin sonunda ?m=1 çıkıyor nasıl haledebilirim