Link yoluyla trojan bulaştırma hk. yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrak007

Yeni üye
10 Kas 2011
2
0
Bildiğiniz üzere server.exe dosya gönderimi, download ile bulaştırmak, link ile bulaştırmaktan daha zor. Site içi arama yaptım belkide doğru yerde aramıyorum. Benim istediğim oluşturduğumuz serverı karşı tarafa linke tıkladığı anda aktif hale getirmek bunun için bildiğiniz bir video, konu anlatımı varsa pm atabilirseniz çok sevinirim.
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
html bilgin olması lazım,serveri bi hosta upload etme yoluyla yapabilirsin sanıyorum, active-x diye bi söz dolaşıyodu bu linke tıklayınca çalıştırma konusunda, fakat google zararlı içerik buldugu siteler vs.. leri kapatıyor,o yöntem işlemez,sen java downloader kullan oda biraz ona yakın gibi, run a tıklayınca server açılıyor mantık bi nebze aynı, forumda mevcut java downloader kolay gelsin..
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
o java downloader işte, arkadas tek tık ile istiyor onuda ya active kodu ayarlicak yada si site yapıp pop-up olarak eklentisine trojan koycak,ama 1-2 güne kalmaz silinir sitesi..
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
bizim forumda o linke fake gömme konusu yok onu soruyosan; onu millet kendi yapar bi gün sonra kapanır site başka ugraşmazlarda adınıda anmazlar,bizim forumdada görmedim, ama jawadownloader i çok rahat kullanabilirsin videolu anlatımı varmı bilmiyorum ama sen bizim forumdan envanterlerini indir, youtubeden yada nettende yapılışını bulur izlersin.., şimdi forumda arama yaptım bulamadım,silinmiş olabilir konu, okan a bi sorarsın,onda yoksa ben veririm envanterleri, file zilla kullanmayı fln bilmen gerek, o zor iş sende yenisin ama sen bilirsin yinede..
 

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Bu yöntem vardır fakat nadir kişiler bilir zaten genellikle
Linke trojan koyarlar fakat html bilgisi olması lazım bayabi
aktif hale getirmek için başka upload siteleri var linkide upload edebilirsin

Saygılar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.