Whorrox Üye Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Konum Gökyüzü Kredi 0 2 Şub 2019 #1 Hocam sebebi nedir acil yardım kapaniyor kendi kendine:kızgın Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Şub 2019
Whorrox Üye Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Konum Gökyüzü Kredi 0 2 Şub 2019 Konuyu başlatan #2 Black Turtle' Alıntı: Hallettim ben iyi forumlar......... Genişletmek için tıkla ... Hocam anlamadım tam olarak Oyla 0 Downvote
Black Turtle' Alıntı: Hallettim ben iyi forumlar......... Genişletmek için tıkla ... Hocam anlamadım tam olarak
Black Turtle Adanmış Üye Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 6,612 Tepkime puanı 42 Konum Remote Admin Kredi 0 2 Şub 2019 #3 Whorrox' Alıntı: Hocam anlamadım tam olarak Genişletmek için tıkla ... Resim dosyanız açılmıyordu onu düzelttim Oyla 0 Downvote
Whorrox' Alıntı: Hocam anlamadım tam olarak Genişletmek için tıkla ... Resim dosyanız açılmıyordu onu düzelttim
EsghaL Katılımcı Üye Katılım 1 Ara 2018 Mesajlar 294 Tepkime puanı 2 Kredi 0 3 Şub 2019 #4 Merhaba değerli üyemiz . Detaylı olarak ne yaptığını anlatırmısın, aşama aşama olarak . bir yerde yanlış yapıyorsun. detay ver yardımcı olalım. Oyla 0 Downvote
Merhaba değerli üyemiz . Detaylı olarak ne yaptığını anlatırmısın, aşama aşama olarak . bir yerde yanlış yapıyorsun. detay ver yardımcı olalım.