Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyi denediysen son çare olarak Format Atmayı dene
Terminal faşan hiçbişey açılmıyor ctrl+alt+del yaponca yeniden başlıyor bu, bildiğin bişey varaa format dışında ?
CTRL + ALT + F1 veya CTRL + ALT + F2 kombinasyonlarını deneyip tty'ye ulaşmayı dener misiniz?
Çalışmıyor hiçbiri
Debian'ın hangi kalıbını kurdunuz? Minimal mi yoksa DE'li bir kalıbını mı?
Linux iso dosyasını universal usb ile usb belleğime attım sonra bioa menüden girdim debian gnu/linux kuruluma devam et dedim kurdum bitti en son reboot gerekiyodu attım bu halde işte ama kurarken DE diye bişeyler geçiyodu
İndirdiğiniz ISO dosyasının linkini atabilir misiniz? Ayrıca indirdikten sonra MD5sum yada SHA1sum kontrolünü yaptınız mı? Dosyada eksiklik olup olmadığını teyit ettiniz mi?
Ayrıca ekran kartınız Nvidia mı?
Son olarak BIOS'ta Secure Boot özelliği kapalı mı?
Sil yeniden kurulum yap yanlız en sonda gpu dan sornasını manuel yada oto yapma /dev/sda yap ozaman düzelir bende aynı sorunla karsılastım çalıştı
Şuanda pc başka birşey yapılmıyor tek o elran var ne olduğunu hatırlamıyorum ama linuxun orjinal sireden indirdim ve bios menüye girebiliyom oradan da yapacak birşey yok
Peki bilgisayar açılırken GRUB ekranını görebiliyor musun?
Eğer görebiliyorsan o zaman bilgisayarı yeniden başlatıp GRUB ekranı çıktığı esnada çekirdeği "nomodeset" parametresiyle başlatabilir misin?
Pc nin fişi çekip taktığımda bios menü geliyor saat ve tarih yanlış olduğu için, ordada yapabilecek bişey yok gibi ve format da atmak istemiuorum, önemli şeyler var, neyse yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun.
Bilgisayar açıldığında POST ekranından sonra GRUB gelmiyor mu bu siyah ekrandan önce?