arkadaşlar aireplayle handshake yollarken bazen sorunsuz oluyor bazen bu interflace wlan0 down yazıyor aynı muhabbet airgeddonda da mevcut ve handshake için death bazen yollamıyor bazen yolluyor airgeddon dabunu da anlamadım bundan ayrı olarak fluxion da saldıracağım wifi de hedef izleyici hazırlığı kaldıramadı diyor evil twin captive portalı başlattığımda linuxda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim ayrıyeten wifi adaptörüm birtane var masaüstü kullanıyorum zaten anakart wifi destekli değil halihazırda birtane var onu da direkt sanal makinede kullanıyorum linux için markası da REALTEK RTL8812BU linux için driverını bulmak da güç oldu
fluxionda hedef izleme hazırlığı fail olayının çözümünü buldum sanırım hedef izlemeyi atladım oldu ama bu seferde ap enabled demesine rağmen fake şifresiz wifi ağı gözükmüyor ve deauth saldırısı için sekme de açılmıyor
fluxionda hedef izleme hazırlığı fail olayının çözümünü buldum sanırım hedef izlemeyi atladım oldu ama bu seferde ap enabled demesine rağmen fake şifresiz wifi ağı gözükmüyor ve deauth saldırısı için sekme de açılmıyor