Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu liüx ve pardusu acayıp kafava taktım windows 98 den perı pc kulanıyorum.ınternet ındırmeye calsıtım bıarkac kere fakat sonuna geldgıın hata verdı pardus cd sını satın ala bılıcem bıyer varmı acaba
merak ettım bısey var dıyelımkı pardusu kurduk pardusa uyumlu drıverları nerden bulucaz :S pardusa uyumlu pek fazla prgram ve drıver yok sanırım bu konuyla ılgılene arkdas benım msn adresımı eklerse sevınırım [email protected]
pardusu yukeldıgımde CD de bır problem cıkmadı problem Hdd lere yuklerken oldu pardusu nfts bıcımınde yukleye clastım fakat olmadı bende yukleme devam ettım kurul bıttı paruds masa ustu geldı her sey gayet guzel donanım tanıd ı otamatık fakat hddler acılmadı sadece pardusu krusu oldugu hdd acıldı elımden gelenı yaptım ama olmadıkardeş PARDUS cd si nerde satılır bilmiyorum ama, internetten indirirken bağlantı kesildi ise ondan dolayı hata verir. şahsen ben bu tür büyük boyutlu dosyaları geceleri indiriyorum. çünkü gece internette yoğunluk olmadığından olsa gerek bağlantıda kesilme olmuyor. birde böyle dene. ben pardusu kurmak için 1-2 ay çabaladım ama emeğim kesinlikle boşa gitmedi. kesinlikle pes etme
pardusu yukeldıgımde CD de bır problem cıkmadı problem Hdd lere yuklerken oldu pardusu nfts bıcımınde yukleye clastım fakat olmadı bende yukleme devam ettım kurul bıttı paruds masa ustu geldı her sey gayet guzel donanım tanıd ı otamatık fakat hddler acılmadı sadece pardusu krusu oldugu hdd acıldı elımden gelenı yaptım ama olmadı
artı pardusu kurarken,kurulumda cd de bır prblem olup olmadı denetlek ıcın bır buton vardı onu tıkladım ve bır sorun bulunmadı belırttı