Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar
En Son Bilgisiyarımdaki Web Shelleri Paylaşmıştım Bunlarıda Paylaşmak İstedim Sizlerle
Linux Kernel Local Exploit Arşivi
Linux işletim sistemi(OS) Kernelde(Çekirdek) Üzerinde Bulunan Güvenlik Açıkları
--------------
NOT;
Sistem Erişim Sonrası Hak Elde Etme,Yetki Yükseltme Privilege Escalation Dediğimiz Olay Ve O Aşamada Kullanılabilecek Bileşenleri İçeriyor Local Olarak Sistemde Çalışır.
Linux Kernel 2-6 Arası Sürümlerde Çeşit Çeşit Local Exploitler Vardır Arşivin İçerisinde
Her Exploit Güncel Değildir,Direk Kernel Zafiyetide Değildir Bazıları user-space,Kernel-related local Exploitlerdir.
Saldırı Teknikleri VB...Amaçlar İçin Yararlı Olabileceği İçin Paylaşmak İstedim
NOT 3;
Defacing VB.İllegal Kullanımlar İçin Bizzat Sorumlu Değilim
Lütfen Yasal Çerçeveler Işığında Pentest,CTF VB..İşler İçin Doğru Kullanın
NOT 2;
Exploit Dosyaları Olduğundan Dolayı Ve Doğal Olarak Antivirüslerin İmza Tabanlarında Yer Aldıklarından Dolayı Zararlı Olarak Algılanması Normaldir
Zaten Çoğu Derlenmemiş .c C Diliyle Yazılmış Dosyalardır
İNDİRME LİNKİİ
Virus Total
En Son Bilgisiyarımdaki Web Shelleri Paylaşmıştım Bunlarıda Paylaşmak İstedim Sizlerle
Linux Kernel Local Exploit Arşivi
Linux işletim sistemi(OS) Kernelde(Çekirdek) Üzerinde Bulunan Güvenlik Açıkları
--------------
NOT;
Sistem Erişim Sonrası Hak Elde Etme,Yetki Yükseltme Privilege Escalation Dediğimiz Olay Ve O Aşamada Kullanılabilecek Bileşenleri İçeriyor Local Olarak Sistemde Çalışır.
Linux Kernel 2-6 Arası Sürümlerde Çeşit Çeşit Local Exploitler Vardır Arşivin İçerisinde
Her Exploit Güncel Değildir,Direk Kernel Zafiyetide Değildir Bazıları user-space,Kernel-related local Exploitlerdir.
Saldırı Teknikleri VB...Amaçlar İçin Yararlı Olabileceği İçin Paylaşmak İstedim
NOT 3;
Defacing VB.İllegal Kullanımlar İçin Bizzat Sorumlu Değilim
Lütfen Yasal Çerçeveler Işığında Pentest,CTF VB..İşler İçin Doğru Kullanın
NOT 2;
Exploit Dosyaları Olduğundan Dolayı Ve Doğal Olarak Antivirüslerin İmza Tabanlarında Yer Aldıklarından Dolayı Zararlı Olarak Algılanması Normaldir
Zaten Çoğu Derlenmemiş .c C Diliyle Yazılmış Dosyalardır
İNDİRME LİNKİİ
Virus Total