Linux Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeNZeRo

Özel Üye
8 Eyl 2016
5,100
14


N17V1P.png


y0mjzM.png


Kulüp açma izni ReLaD tarafından alınmıştır.

6JQMyk.png


Merhaba değerli TurkHackTeam üyeleri.


Linux alanında TÜRKÇE kaynak az olmasından dolayı bu kulübü kurma kararı aldık. Bu kulüp bir linuxta değil de bütün linuxlarda bulunan programların nasıl kullanılacağını , kurarken veya kullanırken çıkan hataların nasıl çözüleceğini vs vs gibi bir çok TÜRKÇE doküman (kaynak) oluşturacak. Bir çok arkadaş linux öğrenmek istiyor ama nereden başlayacağını ve nasıl ilerleyeceği bilmiyor bu konuda o arkadaşlara yardım etmek amaçlarıyla kurulan bir kulüp.




Ookay3.png


Kod:
Adınız-Soyadınız:
Skype Adresiniz:
Doğum Tarihi:
Linux Alanında Deneyiminiz:


Soruları eksiksiz doldurup SeNZeRo'ya (bana) özel mesaj yolu ile gönderiniz. Elimizden geldiğince herkesi almaya çalışacağız. Kulübe katılan arkadaşlar kulüp içerisindeki bilgi alışverişi sayesinde az bilseler bile bilgi seviyelerini arttıracaklar.




Kulüp içerisinde eğitimlerde verilecektir. Böylelikle bilgi seviyenizi de artacak. Böylelikle hem öğreneceksiniz hem de öğreteceksiniz.

lOL4bp.png


SeNZeRo

oO2y6q.png


ch_arli41

2JyPEO.png


BAGAY
REYNMEN
CyberMachine


4aD9GY.png


okGdjR.png


0E8rGV.png


Eklenecek​
 
Son düzenleme:

SeNZeRo

Özel Üye
8 Eyl 2016
5,100
14
Sağolun. Başvuruları bana öm ile atabilirsiniz.
 

Altıok

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
2,236
3
GNU/Linux Kulübü vardı zaten. Buna neden gerek duyuldu? Bir kulüp altında toplanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
 

SeNZeRo

Özel Üye
8 Eyl 2016
5,100
14
İsimleri neredeyse aynı ama. Birisinin altında (amaçları da birleştirip) toplanılsa çok daha iyi olur. Yine de siz bilirsiniz...

Öneriniz için teşekkürler. Bu kulüpte eğitim de veriliyor. Az bilen bilmeyen arkadaşlara nasıl bir yol izleyeceklerine yardımcı oluyoruz.
 

TncRo

Yeni üye
30 Mar 2008
46
1
Linux Hakkında Bilgim Olsa'da Keşke Faydam Olsa. Çok Başarılı Başlangıç Olmuş, Emeği Geçen veya Geçecek Arkadaşlar'a Teşekkür Ederim
 

KesyWo

Yeni üye
9 Ara 2017
21
0
Linux hakkında fazla bilgim yok yinede katılabilirmiyim yoksa Orta düzey kullanıcılar mı katılabilir?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.