Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi güncel sürüm olmadığı için herhalde hem yeni sürümü nasıl kurcam hazırlicam windowsda rufus filan yapıp diske kuruyordum ama linuxda yeni sürümü nasıl yapcam bilgisiyara kalıcı olarak?Ethernet kablosuyla deneyin. o da olmazsa güncel sürümü indirip kurmayı deneyin
Windowstaki gibi yapabilirsin. Linuxun hangi sürümü ise onun iso dosyasını indirip rüfus yardımıyla usb'ye atıp devam edebilirsin. Güncel sürüm ile ilgili şunu söyleyeyim. Örnek veriyorum, kali linux indirmek istiyorsun. Kali Linux Download diye aratırsan kendi sitesine yönlendirir seni. Orada güncel sürümü bulabilirsinAbi güncel sürüm olmadığı için herhalde hem yeni sürümü nasıl kurcam hazırlicam windowsda rufus filan yapıp diske kuruyordum ama linuxda yeni sürümü nasıl yapcam bilgisiyara kalıcı olarak?
Rufusu githubdanmı indiriyimWindowstaki gibi yapabilirsin. Linuxun hangi sürümü ise onun iso dosyasını indirip rüfus yardımıyla usb'ye atıp devam edebilirsin. Güncel sürüm ile ilgili şunu söyleyeyim. Örnek veriyorum, kali linux indirmek istiyorsun. Kali Linux Download diye aratırsan kendi sitesine yönlendirir seni. Orada güncel sürümü bulabilirsin
istediğin yerden indirebilirsinRufusu githubdanmı indiriyim