Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi distro hocam?merhaba arkdaşlar laptopuma linux kurulumu yapacağım basit anlatımla nereden kaynak bulurum.
linux kurulumunu detaylı anlatan.
ve nelere dikkat etmem gerekir?
yardımcı olursanız sevinirim.
Youtube üzerinden izleyerek yapmanız daha doğru olur.Karşılaşacağınız çoğu hatayı tarayıcıda kısa bir arama ile çok rahat aşabilirsiniz.merhaba arkdaşlar laptopuma linux kurulumu yapacağım basit anlatımla nereden kaynak bulurum.
Kimsenin youtube videosunda nelere dikkat etmen gerektiğini anlatacağını düşünmüyorum oyüzden ben yazıyorum. ilk öncelikle geçici mi kuracaksınız yoksa direk windows un yerinemi ? kuruluma başlamadan önce mutlaka yedekleme işlemi gerçekleştirin. yedekledikten sonra Rufus uygulamasını kurarak kullanacağınız linux türü örnek olarak linux mint i rufus üzerinden kurun. kurduktan sonra boot menü ye girmeniz gerekmekte her bilgisayar da açma tuşları farklıdır. bu yüzden video ekleyeceğim. boot menüye girdikten sonra usb üzerinden kurduysanız usb niz karşınıza gelir. tıklayın ve boot etme işlemlerine başlayın. klasik kurulumları yaptıktan sonra işleminiz tamamdır. video ları bırakıyorum.merhaba arkdaşlar laptopuma linux kurulumu yapacağım basit anlatımla nereden kaynak bulurum.