Linux mint cinnamon hakkında

MerakliRidvan

Yeni üye
8 Ara 2018
40
0
Arkadaşlar bir sorum olacaktı windows key istedigi için ve korsan key kullanmak istemedigim için linuxa geçmek istiyorum biraz araştırma yaptım cinnamon hoşuma gitti usbye kurup bi denedim gerçekten begendim ama aklımda bir soru var.Windowstan geçicegim için windowsta kullandıgım birkaç uygulama var(LoL,Visual Studio,SQL server express2014,xampp,apache,Android emulator uygulaması(NOX Player) ve filezilla)Filezilla uygulamalar arasında gördüm o kesin yükleniyor sanırım ama digerlerini kullanabilirmiyim?
Biraz hızlı cevaplarsanız çok iyi olur Teşekkürler.
 

JCursed

Üye
12 Ağu 2018
149
0
-
Merhaba,

Eğer harddiskinizi bölme şansınız var ise belirli bir bölüm bölüp oraya linux işletim sisteminizi kurabilirsiniz. Sizin için daha kolay olur windows'da halletmek istediğiniz zaman windows'a geçersiniz linux'da bir işinizi olduğu zaman linux'a.

İyi Forumlar.
 

Sessizer

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
867
0
000004
Vs degilde Vs code yukleyebilirsiniz.

Diger turlu win programlarının linux surumu yoksa calistirmak icin ya alternatif kullanacaksınız (office yerine libre gibi) ya da linuxta exe calistirmaya yarayan uygulamaları kullanacaksınız. Bazı zorluklar olabiliyor o yüzden cift isletim sistemi dusunebilirsiniz. Adobe cs6 kullanıyordum mesela linuxta yok skntı cekiyorum gimp var onun yerine onu kullanıyorum ama alstgmz icin zorluklar cikabiliyor.
 
Son düzenleme:

Al5ancak

Üye
31 Ara 2018
170
2
Merhaba bende Linux mint cinnamon kullaniyorum.
Bendede ayni problem vardi.
PlayOnLinux diye bir uygulama var Linuxa özel o uygulamadan windowsta çalışan uygulamaları kurup kullanabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.