Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler deneyeceğim sonucunda haber veririm ama bide bazen flashlarken iso yazmada sıkıntı oluyor herhalde gnu grub'a giriyor.

Yok estagfirullah fakat calisiyorum isim bitsin bakicamSenide uğraştırıyom kusura bakma ama aldığımda böyleydi pc benimde linuxla işim olmadığı için uğraşıyorum.
Sıkıntı yok zamanım varda çevrilmesi önemli.Bios
Yok estagfirullah fakat calisiyorum isim bitsin bakicam
Biostan bir ayar daha olmasi lazim bilgisayarin neBiliyorum bios'tan flash belleği önyüklemede 1.sıraya alıyoruz sonra çıkınca ( bios'tan ) otomatik flash bellekten başlaması lazım. Acaba win 10 uyumsuz mu geliyor çünkü aldığım kişi ilk aldığında üstünde win 7 varmış sonra parçaları değiştirmiş win 10 yapmış sonra linux'a çevirmiş ben win 7 mi denesem acaba bide benim flash 64 gb.
Direkt isoyu bağlayıp içindeki dosyaları kopyala yapıştır yapınca linux gnu^su gidiyor siyah çizgi yanıp sönüyor gelmiyor halbuki flash saniyede sabit 20 mb yazıyor depolama desen wd blue ( modelini tam hatırlamıyorum ) 320 gb ssd var ve 1 saat beklesemde yanıp sönüyor.Biostan usb yi öne alıp kaydet çık yaptığında siyah ekran geldiğinde bir tuşa basıp windows yükleme ekranı gelmesi lazım. Gelmiyor mu?
Marka Exper anakart modeli intel'in g41 serisinden bişey olması lazım. Bakarım birazdan.Biostan bir ayar daha olmasi lazim bilgisayarin ne
Eklenti adı Wine MacOs ve Linux işletim sistemlerinde exe dosyalarını çalıştırmaya yarıyor ama Rufus usbleri görmüyor wine ile çalıştığından dolayı.Linuxta eklenti adını unuttum ama windows programlarını çalıştırabilen bir uygulama vardı. Rufus çalıştırabiliyorsa usb yi yeniden mbr olarak boot etmeni tavsiye ederim.
Bu sorunu internette arastir çözümu vardirWoeUSB kurayım deneyirum her defasında şu hatayı alıyorum.
Hata Kodları:
error: externally-managed-environment
× This environment is externally managed
╰─> To install Python packages system-wide, try apt install
python3-xyz, where xyz is the package you are trying to
install.
If you wish to install a non-Debian-packaged Python package,
create a virtual environment using python3 -m venv path/to/venv.
Then use path/to/venv/bin/python and path/to/venv/bin/pip. Make
sure you have python3-full installed.
If you wish to install a non-Debian packaged Python application,
it may be easiest to use pipx install xyz, which will manage a
virtual environment for you. Make sure you have pipx installed.
See /usr/share/doc/python3.12/README.venv for more information.
note: If you believe this is a mistake, please contact your Python installation or OS distribution provider. You can override this, at the risk of breaking your Python installation or OS, by passing --break-system-packages.
hint: See PEP 668 for the detailed specification.

Daha yeni görüyorum sanırım başka çarem kalmadı dediğiniz gibi bi tanıdıktan rica eder rufus ile yaparım. Daha sağlıklı olur ama windows 10 olması önemli değil windows 7 de olur başka bildiğiniz program varsa önerebilirmisiniz bi deneyeyim. @jalepiEn verimlisi başka bilgisayarda windowsu belleğe kurmak imkanın varsa öyle yap daha rahat edersin