Eline sağlık güvenlik bakımından Tails ve Parrot önceliğimdir
jondo whonıx ve freepTO ' yu unutma
eline sağlık bu arada yesbutno
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık güvenlik bakımından Tails ve Parrot önceliğimdir
Güncelleme kısmını okursan anlarsın kernel ile alakalı olduğunu. Dostum eleştiriyi niye tartışma olarak anlıyorsun?
Tartışma olarak algıladığımda değil tamam teşekkür ederim iyi güzelde bu tartışmaya doğru gidiyor.Önceki konuda olduğu gibi.
nasıl yani güvenlik sağlanamz şimdi sen ermeni sitesine giriyon senin İP onların sitesine düşüyor ve? nerede güvenlik? Tails de ama Tor ağı olduğunu senin İP değil başka bir IP düşüyor ve şimdi bunun alkası yokmu?
amerikada ki merkez bankası yöneticilerinin(SANIRSAM) bilgileri çalındıktan 5 dakika sonra çalan kişinin evine baskın düzenledi fbi... (5 dakika diyorum bak.)
tor'u önemsemeye gerek yok tails'i de önemsemeye gerek yok...
aynı şeyi vpn ile de yapabilirsin proxy ile de yapabilirsin, tor'a bağlıyız artık bizi kimse göremez diye bir şey yok, her türlü yerin bulunur, nasıl bulunamayacağını da şimdi anlatmak istemiyorum, iyi forumlar.
https://whoer.net/
şuraya girersen neyini gizlemen gerektiğini anlarsın.
saçmalamışsın, net.Milyonlarca geleştiricisi var demişsin, Torvalds'dan başka kimse geliştirmiyor. Bazen source aldığı olabiliyor veya yardım.