Linux Pardus İnternet Sorunu Yardım

perfect_perfect

Yeni üye
31 May 2008
1
0
Arkadaşlar formlarda yardım bölümünü aradım ama bulamadım.Yazacak en uygun yer olarak burayı buldum.Eğer yanlış yere yazarak form kurallarını ihlal ettiysem şimdiden çoz özür dilerim.Benim sorunum tam olarak şu.
Dün karar verdim ve Linux Pardusa geçtim.Daha önceden de çok büyük bir araştırma yaparak bu kararı aldım.Neyse Pardusu kurdum herşey harika çalışıyor.Ama nedense internete bağlanamıyorum.Ne yaptım ne ettim yapamadım.Pardusun kendi sitesindeki tüm yazıları okudum ve uyguladım ancak olmadı olmadı olmadı.Xp de sorun yok ama nedense Pardusa geçince bağlantı yapamıyorum.Eğer sorunuma çözüm olacaksa sizin sorularınızın tümüne cevap vermeye hazırım.Gerçekten bağlanamamk beni üzüyor.Lütfen yardım edin.
 

spencermila

Yeni üye
14 Mar 2007
1
0
arkadaş sorundan bahsediyor sen güzel paylaşım diyosun ben gOS kulanıyorum linux direk giriyor diyerlerinde bazıları karakter sorunu veriyuor senin modemnin linux versiyonunun bul yani kurulum linux icin olsun öle dene belki seni ki diyer pc ler gibi otamatik görmüyoırdur interneti pardus ii degil fedora güzel
 

balik_

Katılımcı Üye
12 Eyl 2007
357
2
kardeş mail adresini verirsen ben sana resimli anlatım şeklinde mail yollayayım. herhangi bir internet evinden maile göz atıp internet bağlantı ayarlamanı yapabilirsin. çok basit aslında... pardusun modemi tanımama durumu gibi birşey olma ihtimali imkansıza yakın :D bu yüzden sorun ayarlarda gibi görünüyor. bu arada modemin markasını modelini, kablolu yada kablosuz olduğu gibi şeyleri bana yazarsan daha iyi yardımcı olurum. modem ve internetin kablolu yada kablosuz vs. özelliklerini şu mail adresine yollarsan en kısa sürede yardımcı olurum. Allaha emenet olasın.
[email protected]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.