Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar. Kali linux kullanmanı tavsiye etmem heryerinde sorun sorun sorun...Kali linux 2022.3 kullanıyorum update yaptığım zaman bi yazıda takılı kalıyor ilerleme olmuyor bütün herşeyi denedim çare bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Linux mint tooller yüklü geliyormu ve komutları aynımıdır bide linuxu iso olarak flaştan yükledm şuan işletim sistemi olarak linux var sadece Windows yok linux üzerinden mint e geçiş yapabilirmiyimselamlar. Kali linux kullanmanı tavsiye etmem heryerinde sorun sorun sorun...Linux Mint kullanman daha mantıklı olacaktır sistemi en son kullandığımda gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Kalide mevcut toolları oraya kurabilirsin. Ama illa kali kullanacam diyorsan bir sorunu hallettikten sonra diğeri ile karşılaşacaksın maalesef...
yapabilirsiniz internette linux usb boot diye aratma yaparsanız flashınıza minit kurarsınız. Toollar yüklü gelmiyor sizin için bu daha iyi olacaktır. Daha az yer kapladığından sadece istediğin toolları kurarsın gereksiz tool yer kapalamaz. Komutlar fark yok sadece root yetkisine sahip değilsin diye biliyorum sanırım kalide oda kalktı sudo komutu ile çalısıyor. Yani aynı denebilir.Linux mint tooller yüklü geliyormu ve komutları aynımıdır bide linuxu iso olarak flaştan yükledm şuan işletim sistemi olarak linux var sadece Windows yok linux üzerinden mint e geçiş yapabilirmiyim
Anladm tamamdr o zaman öyle deniyim bide teşekkür ederm bilgi içinyapabilirsiniz internette linux usb boot diye aratma yaparsanız flashınıza minit kurarsınız. Toollar yüklü gelmiyor sizin için bu daha iyi olacaktır. Daha az yer kapladığından sadece istediğin toolları kurarsın gereksiz tool yer kapalamaz. Komutlar fark yok sadece root yetkisine sahip değilsin diye biliyorum sanırım kalide oda kalktı sudo komutu ile çalısıyor. Yani aynı denebilir.