meami21 Katılımcı Üye Katılım 26 Eyl 2013 Mesajlar 850 Çözümler 2 Tepkime puanı 26 Konum Eskişehir Kredi 0 11 Ara 2018 #1 Arkadaşlar kali-linux kurdum wifi kırmak istiyordum fakat wifi kartı gözükmüyor compat wireless indirip kuruyorum yeniden başlatınca gidiyor kurduklarım. Birde kursamda hiçbir wifi gözükmüyor.
Arkadaşlar kali-linux kurdum wifi kırmak istiyordum fakat wifi kartı gözükmüyor compat wireless indirip kuruyorum yeniden başlatınca gidiyor kurduklarım. Birde kursamda hiçbir wifi gözükmüyor.
Emperor Federico Katılımcı Üye Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Konum Route 66 Kredi 0 11 Ara 2018 #2 Sanal makineye kurduysan Wi-Fi adaptörü alman gerekiyor. Oyla 0 Downvote
meami21 Katılımcı Üye Katılım 26 Eyl 2013 Mesajlar 850 Çözümler 2 Tepkime puanı 26 Konum Eskişehir Kredi 0 11 Ara 2018 Konuyu başlatan #3 Emperor Federico' Alıntı: Sanal makineye kurduysan Wi-Fi adaptörü alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... başka bi yöntemi yokmu acaba hocam birde harici adaptör aldığım zaman detaylı bi kurulum ayarı varmı yoksa tanıtıp kullanabilirmiyim Oyla 0 Downvote
Emperor Federico' Alıntı: Sanal makineye kurduysan Wi-Fi adaptörü alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... başka bi yöntemi yokmu acaba hocam birde harici adaptör aldığım zaman detaylı bi kurulum ayarı varmı yoksa tanıtıp kullanabilirmiyim
Emperor Federico Katılımcı Üye Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Konum Route 66 Kredi 0 11 Ara 2018 #4 Başka yöntemi ana makineye (dual boot) kurmak. Aldığın zaman takarsan çalışır, driverı varsa kurarsın. Oyla 0 Downvote
Başka yöntemi ana makineye (dual boot) kurmak. Aldığın zaman takarsan çalışır, driverı varsa kurarsın.
Putty3310 Üye Katılım 1 Ara 2018 Mesajlar 214 Tepkime puanı 0 Konum Veri Tabani Kredi 0 11 Ara 2018 #5 Kurmayima katılıyorum. Oyla 0 Downvote