Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bilgisayarı fabrika çıkışlı aldım ve kali linux yükledim fakat yanına 1 tane windows yüklemek istiyorum linux üzerinden nasıl yükleyebilirim tek bilgisayar var.
Merhabalar,
yükleyeceğiniz bölümü bölüp bios menüsünden yükleyebilirsiniz standart adımlar ile
bir dvd ye win isosunu yazdırıp dvdden başlatmayı ve ileri ileri diye adımları takip etmeyı kastediyorum basit adımlar derken.
Linux üzerinden yazdırabilirsin, ISO dosyasını indir ve bilgisayara bir DVD takıp ISO'ya sağ tıkla, orada Yazdır/Yak (EN; Burn) seçeneği olacak (yanılmıyorsam ilk başta). ISO yazdırıldıktan sonra eğer yazdıracağın disk hazır ise direkt BIOS'dan ilk seçeneğe al (Genel; TTSCORP gibi) eğer hazır değilse hazırla