Vpn ve DNS değiştirmek dışında anonym olmak için neler yapılabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu hakkında bir konu açmış bulunmaktayım.İncelemenizi isterim.Kolay gelsin.Vpn ve DNS değiştirmek dışında anonym olmak için neler yapılabilir
ne yaparsan yap %100 kimse garanti veremez.Vpn ve DNS değiştirmek dışında anonym olmak için neler yapılabilir
serverlar allah işimi?anonim olmak için server alman lazım yoksa vpn kurtarmaz seni
Ben örnek vermek gerkeirse SQL açığı buldum İndex basacam vb yabancı sitelere mac adresimi değişip bide proton vpn kullaniyorumVpn ve DNS değiştirmek dışında anonym olmak için neler yapılabilir
kendi ağında mac adresi değiştirmek bir şeyi ifade etmiyor, ISP'lere gönderilmez o mac adresleri veyahut karşıdaki web sunucusu bunu normal şartlar altında elde edemez.Ben örnek vermek gerkeirse SQL açığı buldum İndex basacam vb yabancı sitelere mac adresimi değişip bide proton vpn kullaniyorum
Anladımkendi ağında mac adresi değiştirmek bir şeyi ifade etmiyor, ISP'lere gönderilmez o mac adresleri veyahut karşıdaki web sunucusu bunu normal şartlar altında elde edemez.
ne alaka dostum o zaman git vpn kullan log tuttuğu zaman allah işi dersin boş boş artislenme lütfen bilmediğin şeyleri allah karıştırmane yaparsan yap %100 kimse garanti veremez.
serverlar allah işimi?
sunucuyu aldığın yer, senin sunucuna istediği zaman erişir ve giriş, ağ kayıtlarını da tutar. onların da tam olarak bir garantisi yok. milli güvenliği tehdit edersin. bu sefer devlet, o sağlayıcıyı caydırır veya tatmin edecek bir teklifte bulunur. sağlayıcıdakiler de bu felsefesinden vazgeçmiş olur. bizim kullandığımız her vpn ve proxy istemcisi bir sunucuya ihtiyaç duyuyor bağlantıyı maskelemek için. timestamp karşılaştırmalarıyla herhangi bir devlet senin WAN adresini kolaylıkla yakalayabilir.ne alaka dostum o zaman git vpn kullan log tuttuğu zaman allah işi dersin boş boş artislenme lütfen bilmediğin şeyleri allah karıştırma
sunucu log tutamaz mı sence?ne alaka dostum o zaman git vpn kullan log tuttuğu zaman allah işi dersin boş boş artislenme lütfen bilmediğin şeyleri allah karıştırma
kendin sunucun olursa tutmaz iler de illegal işlere kalkarsan büyük işlere burnunu sokarsan yakalanma olasılığın yüksek normal ddos hesap çalma veya web sitelere saldırırsan %80 şansın olursunucu log tutamaz mı sence?![]()
o sunucuya vpn sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için ilk etapta bağlanman gerekiyor, buradan yola çıkarak seni yakalarlar. o sunucuya bağlanırsan, o sunucuya tanımlanmış ip adresiyle internet bağlantısı kurmaya başlayacaksın. polis de o sunucu için law enforcement'a başvuracak.farklı anlıyorsun kendin sunucun olursa ben mi yaptım dersin bu şey gibi olur ben hırsızım polis abi beni yakala gibi eğer sunucun olursa neden kendini ele versin ki mantıklı düşürüsek hırsız da ben hırsız değilim diyor ama yakalanmiyor
kendi sunucun olsada TC yasaları gereği suç işlersen sunucuya el koyulur.kendin sunucun olursa tutmaz iler de illegal işlere kalkarsan büyük işlere burnunu sokarsan yakalanma olasılığın yüksek normal ddos hesap çalma veya web sitelere saldırırsan %80 şansın olur