Herkese Selam Dostlar Bildiğiniz Gibi Lise 3-4'de Staja Gidip Para Alıyoruz Bu Para Bölümden Bölüme Değişiyor mu? Yoksa Sabit Bir Fiyat mı? Ben Grafik Veya Yazılım Dalı Okuyacağım Ortalama Staj Param Ne Kadar Olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lise 3'e geçtim meslek liseaindeyim elektrik elektronik, bakım knarım bölümü acaba ben staja gidecemmi bu sene
ATP isen evet ama amp isen lıse 4 de gıdersın
Lise 3 den Almaya Başlayacağım YaniATP isen evet ama amp isen lıse 4 de gıdersın
Herkese Selam Dostlar Bildiğiniz Gibi Lise 3-4'de Staja Gidip Para Alıyoruz Bu Para Bölümden Bölüme Değişiyor mu? Yoksa Sabit Bir Fiyat mı? Ben Grafik Veya Yazılım Dalı Okuyacağım Ortalama Staj Param Ne Kadar Olur?
Sağolasın Dostum3/1 ni alıyosun ama kurum ve kurumdaki elemana göre değişiyor kimisi 550 kimisi 470 420 370 390 320 gibisinden oynayan rakamlar var Tamamen kurumla alakalı...Genelde Bankada staj görenler çok alıyor yemek kartıda var bankanın 200tl lik Tabi banka maliye okuyan kabul ettiği için bilgisayardan az ve sınırlı banka alır 1 2 tane listede diğer bankalara torpille gidersin babanın operasyon müdürü vs tanıdıgı varsa gibisinden Tabi dediklerim şehirden şehirede değişebilir Büyük Şehirler de kurum daha fazladır...Yeni dönemde başarılar nereye gidersen git staja atik ol ortama ayak uydur zaten sen çizgin devam edersen hanım bey dediklerin bile abi abla olur 1 aya kurumdaOkuldan cok goreceksın sonucta...(Dipnot:12 yıllık eğitim hayatımda okulu özleme nedenim staj ) Dipnotumdan korkma sevdiğim kızda okuldaydı ve biz stajdayken oluyordu etkinlikler ondan umarım faydalı olmustur basarılar kardesım
![]()
SağolasınEn az Asgari ücretin 3/1 ini vermeleri lazım Devletle okullar arasındaki sözleşmeler bu yönde
Bunu Öğrendiğim İyi OlduStajyer öğrenci maaşı 421,20 TL den az olamaz. Eğer bundan az maaş ödeniyorsa işletmeyi okul idarenize bildirebilirsiniz.
Asgari Ücret 3/1 ve Kurum'un Kendi Özel % Değerine Göre Ekleme Yapılacaktır.
Hayırlı Forumlar