Logitech-G25 direksiyon sorunu

Minardil

Yeni üye
13 Ocak 2018
10
0
Buraya bu konuyu ne kadar açmam doğru bilmiyorum hatalıysam affola. İnternette birkaç gündür aradığım ama bir türlü bulamadığım sorunu artık size sormaya karar verdim kardeşlerim ağabeylerim. Direksiyon setini ilk taktığımda her şey yürüründe gidiyor direksiyon sağa ve sola tam tur dönüyor. Fakat Software dan ekipmanların çalışıp çalışmadığını kontrol ettiğimde direksiyonu çevirince hiçbir tepki yok ve oyunlarda da direksiyonu okumuyor fakat geri kalan her şeyi okuyor. Bu daha önce başına gelmiş veya çözümünü bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok minnettar kalacağım kendilerine. Çok teşekkürler. (Usb dışında bataryasını da prize takılı halde denediğimde de aynı problem oluyor)
 

umutcanbcr

Yeni üye
2 Ocak 2012
29
0
Antalya
Sürücülerini tam yükseldiğinden emin ol dostum. Eğer onu da yaptıysan logiteche mail yoluyla ulaş geri dönüş yapıyorlar benzeri bir sorun g502 mouse da başıma geldi yapmam gerekenleri adım adım söylediler ve problem çözüldü
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.