Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,Teşekkürler hocam bakacagim + olarak logo yapmayı da öğrenmek istiyorum ona göre uygulamalar var mıdır?
Teşekkürler hocam bakacagim + olarak logo yapmayı da öğrenmek istiyorum ona göre uygulamalar var mıdır?
Dost canva+pixlr Bunlar var istersende hazır logolar yapan gifli ekstra bannerda var auto creative linklerini aşağıya ekliyorumMerhabalar, logo yapımı için kullanılacak uygulamalar nelerdir? Crackleri var mıdır?
Merhabalar,Teşekkürler hocam bakacagim + olarak logo yapmayı da öğrenmek istiyorum ona göre uygulamalar var mıdır?
Herkese teşekkürler aradığım buyduMerhabalar,
Bu konudan canva dan nasıl logo veya tasarım yapabileceğini öğrenebilirsin. Onun dışında eğer Kendini geliştirmek istersen PC den Adobe kullanmanı öneririm onun içinde YouTube da bulunan eğitim videolarına bakabilirsiniz.THT Logosu Benzeri Logo Yapımı | Yuvarlak Logo Yapımı (Canva)
Bilgisayar dünyasında olduğum süre boyunca kolay kolay kimseden ricada bulunmadım bundan dolayı hep tasarımı yapılan Yuvarlak (Circle) logolara karşı merakım olmuştur. Photoshop alacak para olmadığı için ve sistemimi çok sevdiğimden dolayı crack ürün ve paralı ürün kullanamadım bunun için Canva...www.turkhackteam.org
İyi forumlar.