#LogoTasarımDersi 1 - >MwTugi

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,120
279
9
Nereye !
Merhaba arkadaşlar, boş bir zaman yakaladım bunu da logo tasarımda yararı olabileceğini düşündüğüm bir konu çıkarayım dedim :)



vjv9zO.jpg


İlk olarak programımızda elips aracı ile orantılı bir daire yuvarlak yapıyoruz. Daha sonra silgiyi alarak silgi aracımızın boyutunu 380 yapıyoruz.
( Daire boyunun oranına göre yarıdan biraz daha ufak olacak şekilde verdiğim orana göre küçültüp büyütebilirsiniz.)


76rz2m.jpg


Bu işlemi uyguladıktan sonra böyle bir görüntü yakalamış olacağız, katmanı çoğalt deyip sağ tıklayıp yatay çevir diyoruz.

1Jl5P1.jpg


Güzel değişik bir şekil karşımıza geliyor.

LbWrPJ.jpg


"Eee böyle logo mu olur kardeş" demeyin devam ediyoruz :)

Çoğalttığımız katmanı diğer katmanın bir altına taşıyoruz ve katmana çift tıklayarak şu ayarları yapıyoruz ;


rOorYB.jpg


Sonrada bu şekilde nur topu gibi bir logomuz olmuş oluyor ;

PlZ9vv.png


Yaratıcılığınızı geliştirmek adına bunu 3 ders olarak tutacağım. Boş zamanlarımda bu şekilde 2 ders daha atarım pek uzun tutmam. Gerisi sizdee :)












Not : Resimler sizde kırık gözüküyor ise kırık bağlantı üzerine tıklayıp resim adresine git diyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.