Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
otomatik oynamada,Türkiye genelinde oynanmayan sayıları bulmak mesele bence.
Senin programı hangi dilde yazacagından çok.
Oynanmayan sayıları nerden bulacaksın onu anlamadım.Kusura baka loto filan o işlerden anlamam belli bir sitesi filan mı var oynanmayan yada oynan rakamları gösteren.Birde sayısal loto makinesine bağlanacabilcek diyosun öyle bir şeyin mümkün oldgunu sanmıyorum
Zaten binlerce milyonlarca kişi oynuyo oynanmayan sayı dedğin 20-30 sayı galiba.Yok gibi bişeydir oynanmayan sayılar.
programı yazabilmen için kaynak lazım sen ilk önce bu işleri hallet sonra program hangi dilde dillerde yazacagına karar verirsin
Makineler oynanan sayıları, kolonları hafızasında tutmasaydı, anında kaç kişini kaç tutturduğu bilinemezdi. İş online ve memory ise çözümü olmalı. Hedefim bu, ben java olduğunu düşünüyorum, java ya başlayacağım, ama bilmediğim bişeyler varmı diye araştırıyorum
onu kast etmiyorum tabiki bütün veriler tutuluyo ama halka açık değildir.Sonradan açıklıyolardır.Ama anlık olarak açıklamıyolar sonucta ben o anlık bilgilere nasıl ulasacaksın onu soruyorum