Lüfen Okuyun...Okutun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wwkanun

Üye
12 May 2009
51
0
Ütopya
Söz konus Bizim başımızdakilerin uyanmasına gelirse umudunuzu kesin.Şu an size belki komplo teorisi olarak gelebilir ama 29 şubat dönemi ve ardından hükümet değişikliği,hemen ardından siyasi yasaklı recep tayyip erdoğan ın başbakan olması ve bitmedii geçtiğimiz yıllarda alel acele yer altı kaynaklarının yabancı şirketler tarafından çıkartılıp işletme hakkının anayasa değişikliyle yürülüüğe girme çalışması. Sağ olsun 10. Cumhurbaşkanımız olayın ehemmiyetini anladı ve bu yasayı veto etti :) Yani demem o ki şimdiki cumhurbaşkanımız akp hükümetinin içinde gelme biri olarak bu yasanın geçmesinde engel yok gibi görünüyor. Bir an önce halkın uyanıp bunlara en güzel cevabı vermesi gerekiyor umarım çok geç kalınmaz.
 

asiwolf

Yeni üye
14 Haz 2009
3
0
iyi günler beyler burada sizin yanınızda bulunmamım amacı ben şu anda lamer bile deilim burada sizlerden bişeyler öğrenerek pkk sitelerine darbe vurmak tabi siz isterseniz msn adresim [email protected]
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Bizi bağlayan uluslararası antlaşmalara ne yazık ki imza attık yıllar yıllar önce. Sanmayın ki suskunluğumuz acizliğimizden. Antlaşmaların sürelerinin dolmasına fazla bir zaman kalmadı. Bu antlaşmalara yeraltı ve yer üstü kaynakların kullanım hakları ve kullanılmaları da dahil.
Merak ediyorum, bu süre dolunca ne olacak, bizi kim tutabilecek...?
Ya 3 ncü dünya savaşı çıkar ve her zaman olduğu gibi topyekün bize saldırır ve tarih yine tekerrür eder, ya da akıllarına başlarına gelmiş olur ve yükselişimizi izlemek zorunda kalırlar...
 

ssurgunn

Üye
12 Tem 2009
73
0
tesekkurler, insallah ulkemizin ve kaynaklarimizin kiymetini biliriz.. Allah devletimizi yonetenlere basiret versin, gorurler insallah.
 

mesutgun1982

Uzman üye
20 Mar 2008
1,069
3
Bu ülkenin yer üstü kaynaklarını sattıkları gibi,yer altı kaynaklarınıda sattılar.Paşalar gibi.
 

Jaby

Üye
16 Eyl 2009
119
0
32
Dünyadan xD
Arkadaşlar sizde biliyorsunuz ki Türkiye'nin geleceği artık Kalmadı.

Başımızdakiler yüzünden

Aklınız hayaliniz eriyor mu ?

Cumhurbaşkanı olmadan once abdullah gül

Türkiye demokratik deil olamaz cumhuriyet ile yonetılmeyecek dine dayatılacak denen a

Adamı tutup Cumhurbaşkanı yapıorlar.

Neden?

İnsanlarımız o kadar fakir ki artık kim ona eşya yiyecek veriyorsa ona gidiyor onu desteklıyor onun sozunden dışarı çıkmıyor..

O Recep Tayyip Erdogan Olck Adam Kürt Alfabesinden Kürtçe olarak sayılan W,Q,X harflerini koyacakmış..

Ulan sen kimsin ki Atatürk'ün kurdugu alfabeyi o 5 PARA ETMEZ pkk yandaşları Dtp lilerin agzına uyarak koyuyosun ?

500 Milyar Dolarlık İstanulun Çeyregi Araplarda Doğu anadoluyu ele sarmış kürdler pkk'lılar

YIL 2020 (EN GEÇ)

Kürdistan olacak türkiye..
 

bysoqu

Uzman üye
28 Şub 2011
1,109
0
Fenerbahçe
haklısın
color.gif
Ğ
color.gif
!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.