Lumia 650XL'nin Görüntüleri İnternete Sızdırıldı

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
lumia-650xlnin-ilk-goruntuleri-internete-sizdirildi-640_640x360.jpg


Microsoft'un uzun süredir beklenen telefonu Lumia 650'nın çıkmasına az bir süre kaldı. Bu arada telefonun üst modeli olan Lumia 650XL'nin görüntüleri internete sızdırıldı.

Microsoft'un düşük bütçeli telefonu olacak olan Lumia 650 şu sıralarda internette oldukça popüler. Bu telefon ile Lumia'nın kaderinin belirleneceği düşünülürken, öte yandan telefonun üst modeli olan Lumia 650XL'nin görüntüleri olduğu iddia edilen bir resim internete sızdırıldı. Ortaya atılan iddialara göre şirket, Lumia 650'ye eşlik edecek olan Lumia 650 XL'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu telefonda da Windows 10 işletim sistemi tercih edilecek.

Gelen sızıntılara göre, şirket bu telefonda da Lumia 650'de kullanılan Snapdragon 210 yonga setini tercih etmiş. 5.4 inç'lik 720P ekranı bulunan telefon, ekran boyutuyla şimdiden tartışma konusu olmuş durumda. Telefonun bilinen özellikleri şimdilik bununla sınırlı ancak diğer özellikler itibariyle de büyük oranda Lumia 650 ile benzerlik göstereceği söyleniyor. Bu durumda 650 ve 650XL arasındaki farkın ne olacağı ise büyük bir merak konusu. Ayrıca daha öncelerde gelen sızıntılarda Lumia 850'ye ait olacağı söylenen bir telefon ile Lumia 650XL'ye ait olduğu söylenen telefon arasındaki benzerlik gözlerden kaçmıyor.
 

Hemosu

Katılımcı Üye
3 Ocak 2016
959
4
Kayseri
Şu yaşıma kadar hiç Mobil Kulanmadım Çıkarsa bu Piyasaya İnşallah alma gibi bir kısmetim olur.. Paylaşım İçin Teşekkürler'Yararlı oldu bana..''
1 dandik tefon var :D onuda ailede 3 kişi kulanuoz :D

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.