Merhaba Turk Hack Team ailesi biliyorum ki nerdeyse milyonlarca kez bu konu açıldı ama ben bu ay başladım ( Facebook Hack'ketleme ) Evet inanın kime sorsam kimden yardım istesem kimse bana cevap vermedi lütfen bu konuda bana ayrıntılı bilgi verebilirmsiniz daha önce Keylogger gibi bağzı yöntemler denedim ama sosyal mühendisliğim kötü olduğundan insanlara bunu yeditiremedim ve da sevdiğim bazı keylogger'ları indirdim ama net framework gibi hatalar aldım kısacası Keylogger'ı ile aram hiç iyi gitmedi ve sonrada yollarım buralara düştü lütfen bana bu konuda bilgi verirmisnin ?? Ciddi anlamda nereleri gezsem ne indirsem onca çabama rağmen hala saf gibi ortada kaldım bazı insanlar Facebook'tan bana senin faceni hacklerim adam ol gibi daha bir çok söz dile getiriyolar bazı yapanlar oldu hesabımı geri aldım ama bazılarıda aynı benim gibi boş boş konuştular artık insanları engellemekten bıktım lütfen bana bu konuda bilgi verin de bende bu insanların ağzının payını bi güzel vereyim inanın bu konuda neredeyse 50'den fazla söz işitim nerdeyse %5'i sözünde durup hack'leye bildi geri kalana ise hiç bir şey yapamdı Evet yardımlarınızı bekliyorum eğer bu konuda bana yardımcı olursanız cidden o kişiye çok minnettar kalacağım şimdiden teşekür ederim ... 
Son düzenleme: