Z zor_rock Yeni üye Katılım 13 Ağu 2008 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Kas 2011 #1 Arkadaşlar mynet çanak okeyde egellendim bunu nasıl kaldırabiliriz... arkadaşlar uzun süredir bu sitedeyim kadim lerinden sadece özel yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun iyilik karşılıksız kalmaz teşekkür ederim
Arkadaşlar mynet çanak okeyde egellendim bunu nasıl kaldırabiliriz... arkadaşlar uzun süredir bu sitedeyim kadim lerinden sadece özel yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun iyilik karşılıksız kalmaz teşekkür ederim
P PoisonScorpion Uzman üye Katılım 15 Eki 2011 Mesajlar 1,382 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 14 Kas 2011 #2 IP Ban attılarsa , birdaha o bilgsayardan giremezsin çözümü olcağını sanmıyorum şöyle yapabilirsin Ip'e çözüm bulup başka karakter açarsın.. Karakter Ban yedisen , başka karakter aç bunada çözüm bulunması zor.. //PoisonScorpion Oyla 0 Downvote
IP Ban attılarsa , birdaha o bilgsayardan giremezsin çözümü olcağını sanmıyorum şöyle yapabilirsin Ip'e çözüm bulup başka karakter açarsın.. Karakter Ban yedisen , başka karakter aç bunada çözüm bulunması zor.. //PoisonScorpion
Z zor_rock Yeni üye Katılım 13 Ağu 2008 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Kas 2011 Konuyu başlatan #3 karakter derken anlamadım tam olarak Oyla 0 Downvote
P PoisonScorpion Uzman üye Katılım 15 Eki 2011 Mesajlar 1,382 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 14 Kas 2011 #4 Yani girişte giriş yaptığın ıd + şifre oyuna giriyorsun >> karakter yani profil anlamındada denebilir.. //PoisonScorpion Oyla 0 Downvote
Yani girişte giriş yaptığın ıd + şifre oyuna giriyorsun >> karakter yani profil anlamındada denebilir.. //PoisonScorpion
Darkness DeviL Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 8 Ağu 2009 Mesajlar 11,545 Tepkime puanı 14 Konum Turan 🇹🇷 Kredi 0 14 Kas 2011 #5 http://www.turkhackteam.net/tht-yar...-acmadan-once-okuyun-konulariniz-silinir.html Oyla 0 Downvote