Arkadaşlar şimdiden konuyu buraya açtığım için özür dilerim belki konu silinecek veya taşınacak ama moralim çok bozuk. Lys puanım çok düşük geldi. Şu an yaşadığım memlekette kalmak istemiyorum o yüzden iki yıllık bir bölüme gidicem. Geçen sene kazandım gitmedim bu yüzden yerleştirme puanı beni 10bin kişi ileriye atmıştı bu sene 300bin kişi geriye atmış ygs sıralamasında. Lys sıralamasında ise 80bin kişi geriye atmış. Sıralamam zaten ekte. Durum böyle olunca beni büyük bir hırs kapladı. 2 yıllık bir bölüme gidip okula ilk sene devam etmeyip sabah akşam sınava çalışıp ilk 10bine girmeyi hedefledim. Fakat durum böyle iken ben örnek veriyorum ilk 10bine girdim diyelim bu ek puan yarıya düştüğü için beni 50binlere atar mı? bu kadar geriye düşer miyim sizce? Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Bu çileye subay olmak için katlanıyorum. Subay olamayabilirim bu yüzden herhangi bir fakülte bitirmek istemiyorum. Bütün bu eziyet bunun için.
Bu seneki sıralamam
Not: Bu çileye subay olmak için katlanıyorum. Subay olamayabilirim bu yüzden herhangi bir fakülte bitirmek istemiyorum. Bütün bu eziyet bunun için.
Bu seneki sıralamam