Merhabalar bilginiz macchanger var mi ios icin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jailbreak nedir?Merhabalar,
Telefonunuzda jailbreak bulunmakta mıdır?
Jailbreak, Apple'ın mobil cihazlarındaki iOS, iPadOS ve TvOS işletim sisteminde bulunan kısıtlamaların kaldırılması amacıyla yapılan erişim işlemidir. İsmi İngilizce kökenli olup, "hapisten kaçış, zincirleri kırma" anlamlarına gelmektedirJailbreak nedir?
Anladim jailbreak mi indirmem lazim simdi benim?Jailbreak, Apple'ın mobil cihazlarındaki iOS, iPadOS ve TvOS işletim sisteminde bulunan kısıtlamaların kaldırılması amacıyla yapılan erişim işlemidir. İsmi İngilizce kökenli olup, "hapisten kaçış, zincirleri kırma" anlamlarına gelmektedir
Root gibi düşünebilirsiniz.
Malesef indrilmiyor telefonu garanti dışı ve bir çok tehlikeye açık hale getiriyor.Anladim jailbreak mi indirmem lazim simdi benim?
Yani siz tavsiye eder misiniz yapmami ve mac adresini degistirmek android de daha kolay mi oluyor?Malesef indrilmiyor telefonu garanti dışı ve bir çok tehlikeye açık hale getiriyor.
Ama dilerseniz telefon modelinize göre jailbreak atabilirsiniz.
Ben( Jailbreak) Mac değiştirmeyi yüne de anlatayım.
Anladim Anlattiginiz icin tesekkür ederim iyi forumlar dilerim.Eğer size çok lazım ise yapmanızı tavsiye ederim.
Android içinde aynı sayılır sadece root ve birkaç apk dosyası.
Rica ederim.Anladim Anlattiginiz icin tesekkür ederim iyi forumlar dilerim.