V Vuee3nX Üye Katılım 1 Eki 2017 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Kredi 0 3 May 2018 #1 Arkadaslar tMac ile mac adresini degistirdim 30 dk dır bekliyorum ama hala internet yok sadece pc de Yardim eden etmeyen herkese tesekkur ederim
Arkadaslar tMac ile mac adresini degistirdim 30 dk dır bekliyorum ama hala internet yok sadece pc de Yardim eden etmeyen herkese tesekkur ederim
"Squ4LL Özel Üye Katılım 14 Tem 2009 Mesajlar 14,341 Çözümler 6 Tepkime puanı 681 Kredi 0 4 May 2018 #2 Vuee3nX' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Merhaba değerli üyemiz, mac adresinizi değiştirdiğiniz de pc yi yeniden başlattınız mı? başlatmadıysanız başlatmanız lazım. Oyla 0 Downvote
Vuee3nX' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Merhaba değerli üyemiz, mac adresinizi değiştirdiğiniz de pc yi yeniden başlattınız mı? başlatmadıysanız başlatmanız lazım.
ishakonc Uzman üye Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1,520 Tepkime puanı 1 Konum Linux Kredi 1 4 May 2018 #3 Merhaba Değerli Üyemiz; Mac Adresi Sadece belirli süre olarak değiştirebilirsin.Bilgisayarı açıp kapatmanı öneririm. İyi Çalışmalar Dilerim.İshakonc. Oyla 0 Downvote
Merhaba Değerli Üyemiz; Mac Adresi Sadece belirli süre olarak değiştirebilirsin.Bilgisayarı açıp kapatmanı öneririm. İyi Çalışmalar Dilerim.İshakonc.