MacAdresi +IP adresi Sıfırlama

TRSoundFly

Yeni üye
12 Ara 2015
36
0
Selamın Aleyküm gencler ben Görkem BU GÜN SİZLERE MacAdresi +IP adresi sıfırlamayı göstereceğim bunlar ne işe yarar Diyelimki bi forumdan ban yediniz ve forumdan cıkamıyorsunuz veya herhabgi bişi yaptınız format attınız ve sonuc değişmedi bu durumda IP ADRESİ DEĞİŞİYORUZ eğer bir oyunda veya herhangi oyun benzeri şeyde ban yediyseniz MAC adresi değişmemiz lazım hemen yapıyoruz seyredin (Yanlış bilgi verdiysem affola) Smile
IP SIFIRLAMA
İLK ÖNCE CMD yani komut sistemini acıyoruz ve şu komutları yazıyoruz sırayla
1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew
4 - ardından cıkın
28O702.png

VE ıp adresiniz sıfırlanmıştır
ŞİMDİDE MAC ADRESİ SIFIRLAMAYA GECELİM YENİ MAC ADDRESİ GİBİ BİŞİ İŞDE Big Grin
İLk ÖNCE https://technitium.com/tmac/ sonra programı acın (yorum yazınca link acılmasını bilmiyom o yüzden yapamadım k.b lo )
neyse Orjinal Mac Adresiniz Görünmektedir. Random Mac Address Bastığınızda Rast gele bir mac adresi oluşturacak dır.
3YO8bp.png

Random MAC Address butonuna basınca Bir mac adresi olşturacak ve Change Now butona basınca Mac adresini Değiştirecek Orjinaline Geri dönmek için ise Restore Orjinal Butonuna basacaksınız.
0m0VOR.png

BENDEN BUKADARLIK Bİ SORUNUZ OLURSA YAZINIZ
SAYGILARIMLA DWORD TEAM
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.