Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hata değil de steam indirmeye çalıştım olmadı inse de açılmadı falan araştırdım bilgisayar desteklemiyormuşSelamlar;
Bu tür testler için jailbreak dediğimiz kısıtlamaları kaldıracak işlem yapılması gerekir
Ancak bu işlem RAT yemenize veya kişisel verilerinizin sızmasına sebep olabilir, kısıtlamaları kaldırmak ekstra güvenlik tedbirleri gerektirir.
Oyun indirirken tam olarak nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz ? Detay verdiğinizde çözüm adımları iletebilirim.
Esenlikler
Benim için önemli olan şuan rat indirebilmek, sanal bı alan kullanıp oraya indiremez miyim direkCevabınız için teşekkür ederim. Hata değil de steam indirmeye çalıştım olmadı inse de açılmadı falan araştırdım bilgisayar desteklemiyormuş
Cevabınız için teşekkür ederim. Hata değil de steam indirmeye çalıştım olmadı inse de açılmadı falan araştırdım bilgisayar desteklemiyormuş
Benim için önemli olan şuan rat indirebilmek, sanal bı alan kullanıp oraya indiremez miyim direk
Çok sağolun teşekkürlerVisual Box aracılığıyla sanal bir işletim sistemi kurup iki taraflı RAT testleri yapabilirsiniz.
MacOS sisteme Visual Box kurulumunu anlatan videoyu aşağıya bıraktım;
Teşekkürler bilgilendirmeniz içinMaalesef, macOS işletim sistemi üzerinde oyun indirme ve oynama konusunda Windows işletim sistemi kadar geniş bir seçenek bulunmamaktadır. Ancak, macOS için Steam gibi oyun platformlarından oyun indirebilirsiniz. Ayrıca, Mac App Store'dan da çeşitli oyunları indirebilirsiniz. Bunun dışında, bazı oyunların resmi web sitelerinden de macOS sürümlerini indirebilirsiniz.