Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Proxy kavramının ne olduğunu araştırabilirsiniz. Robot doğrulamaları geçseniz bile, şifreler aynı hesaba deneniyor bu ileride sorun çıkartabilir. Ekstra olarak iki aşamalı doğrulama var ise, işiniz daha da zorlaşır. Cookie verilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İyi forumlar.Arkadaşlar ben bir mail hesabına girmek istiyorum şifresinide çözebilirim basit bir şifre olacağından eminim ama doğrulamaları ve robot doğrulamalarını nasıl takılmadan geçerim
" şifreler aynı hesaba deneniyor bu ileride sorun çıkartabilir. " şu kısmı anlamadımProxy kavramının ne olduğunu araştırabilirsiniz. Robot doğrulamaları geçseniz bile, şifreler aynı hesaba deneniyor bu ileride sorun çıkartabilir. Ekstra olarak iki aşamalı doğrulama var ise, işiniz daha da zorlaşır. Cookie verilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İyi forumlar.
Çok fazla şifre denemesi sonucunda, hesaplar belirli bir süre kilitlenebilir (girişe kapanabilir)." şifreler aynı hesaba deneniyor bu ileride sorun çıkartabilir. " şu kısmı anlamadım
Proxy kullanılarak yapılıyor. Rica ederim, iyi forumlar.anladım teşekkür ederim
bu bahsettiğimiz şey proxy ile mi yapılıyor
bu konuştuğumuz şeyleri anlatan kaynak varsa atabilir misin?Proxy kullanılarak yapılıyor. Rica ederim, iyi forumlar.