D DemoLife Yeni üye Katılım 1 Kas 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Konum Windows Kredi 0 16 Kas 2011 #1 İyi geceler arkadaslar, hotmail e-posta kutumuzdaki sildiğimiz maillleri, tekrar geri getirebilme imkanımız varmı ? Ayrıca bide gmail adresi kırmak için bir gizli soru yöntemi filan varmı arastırdım bulamadım. Çok önemli :secret
İyi geceler arkadaslar, hotmail e-posta kutumuzdaki sildiğimiz maillleri, tekrar geri getirebilme imkanımız varmı ? Ayrıca bide gmail adresi kırmak için bir gizli soru yöntemi filan varmı arastırdım bulamadım. Çok önemli :secret
E ExTreMe Uzman üye Katılım 16 Ağu 2011 Mesajlar 1,717 Tepkime puanı 0 Konum AYT Kredi 0 16 Kas 2011 #2 iyi Geceler, sildiginiz e postalar, sizin "silenler klasorune tasinir" otomatikmen orda bulabilirsiniz, eger orda bulamassaniz Hotmail yonetici arkadaslar irtibata gecerek alabilirsinzi. -Selametle Oyla 0 Downvote
iyi Geceler, sildiginiz e postalar, sizin "silenler klasorune tasinir" otomatikmen orda bulabilirsiniz, eger orda bulamassaniz Hotmail yonetici arkadaslar irtibata gecerek alabilirsinzi. -Selametle
D DemoLife Yeni üye Katılım 1 Kas 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Konum Windows Kredi 0 16 Kas 2011 Konuyu başlatan #3 Ordanda silindi malesef Oyla 0 Downvote